Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Допомоги потребує боєць правого сектора Роман Кубишкін

Допомоги потребує боєць правого сектора Роман Кубишкін

06.09.2017

Номер телефону пробратима +38(098) 312 - 26 - 86 Роман Чередниченко

Роман Кубишкін – доброволець "Правого сектора". У Пісках був артилеристом. 22 січня, у свій законний вихідний, Роман напросився на позиції. Під час обстрілу у бліндаж потрапили два снаряди. П'ятеро бійців отримали поранення. Двоє – загинули на місці. Романа вважали "двохсотим", бо замість голови у чоловіка було суцільне місиво. Командир у лікарні - упізнав його лише по особистих речах.

"З'ясувалося, що він все ж "трьохсотий", дуже важкий, наскільки важкий – я навіть не уявляв, я навпаки подумав: "трьохсотий" і слава Богу! А потім виявилась ось така ситуація", - розповідає побратим Роман Чередниченко.

У Романа Кубишкіна немає частини мозку. На свій страх і ризик за його повернення до життя узялися фахівці однієї з приватних медичних клінік. За місяць процедур у раніше абсолютно безконтактного пацієнта, кажуть, спостерігається помітний прогрес.

Півгодини у вертикальному положенні - для Романа Кубишкіна, якому за кілька днів виповниться 41 рік, - велика перемога. Але і вона, колись дужому чоловікові, дається нелегко. Від перевтоми  засинає.

Медики не приховують: випадок Романа залишається вкрай складним. Ліві рука та нога воїна, відверто кажуть лікарі, через відсутність частини мозку, працювати не будуть вже ніколи! Щодо решти організму - жодних прогнозів. Так само і щодо часу та кількості коштів, необхідних на вартісне технологічне лікування.

Але без боротьби шансу на порятунок, визнають лікарі, не буде ніколи!

Якщо ви бажаєте допомогти Роману Кубишкіну, зателефонуйте його побратиму Роману Чередниченку.


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!