Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Візит солдата-легенди, ветерана армії США Шайло Гарріса в Нодус

Візит солдата-легенди, ветерана армії США Шайло Гарріса в Нодус

5 Жовтня 2017

Візит солдата-легенди, ветерана армії США Шайло Гарріса в Нодус

04 жовтня 2017 року - Новий день і знову незабутні враження, емоції та відчуття!

Сьогодні до Нодусу і його пацієнтів - бійців АТО завітав Чоловік- Легенда, Воїн "Сталева воля" Шайло Гарріс - Штаб-сержант Армії США (у відставці), котрий пройшов пекло, "...аби стати тією людиною, якою він став" !

Разом зі своєю дружиною Jamie Panizza-Kimball та у супроводі Christi Anne Hofland - America House Director, Anna Zevako - America House Communications Assistant, Tetyana Strelchenko - America House Events and Partnerships Manager та the US Embassy Press Section, Шайло Гарріс ознайомився з роботою клініки та Благодійного проекту Nodus для тяжкопоранених бійців АТО. І коли, всі зручно зайняли свої місця в кабінеті Кінезіотерапії для продовження розмови, на якусь мить запанувала розгублена та напружена тиша - наші Герої мовчки дивилися на Гостя, а він на них, - очі в очі, ті, що пройшли крізь пекло, тихо розмовляли душами. Потім активний Шайло Гарріс бадьорого звернувся до хлопців і розповів, чому він саме завітав до них!

Я багато чув різних історій за ці 4 роки війни, бачив чимало прикладів місіонерської діяльності в часи великого перелому моральних якостей, цінностей і характеру, читав безліч соціальних слоганів, закликів та настанов як діяти, але вперше зустрів людину, яка переживши подібне, вчила не як долати труднощі, чи як справлятися з проблемами, чи як триматися і не падати духом, а яка вчила лише одному - як стати прикладом для інших! Прикладом для наслідування! Як використати те, що сталося з кожним з наших поранених, аби вони змінили когось іншого і змогли повести за собою тих, хто зневірився та здався. Він сказав: "покажіть усім, що Ви живі !!!", "хай всі побачать, що Ви живі і дієздатні, що Ви є ось тут". Кожне слово Шайло Гарріса було живим, і як ніколи - актуальним! Кожна промовлена думка вражала глибиною і виразністю! А прості зрозумілі ідеї відразу перевтілювалися в бажання ще дужче робити свою справу далі! Тремтіли сльози на очах, захоплювало подих !

Різні країни, різні війни, різні рани, але одні і ті ж СОЛДАТИ, одні і ті ж ЧЕСТЬ та СИЛА, одна і та ж СТАЛЕВА ВОЛЯ!






Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!