Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Рух, пошук, знання, досвід та навички відкривають можливості до змін.

Рух, пошук, знання, досвід та навички відкривають можливості до змін.

Психоневролог (психіатр), лікар ФРМ, кандидат медичних наук, заступник директора-медичний директор
17 Вересня 2023
346

Під час робочої поїздки була нагода відвідати заклад надання психіатричної допомоги - Psychiatrische Klinik Uelzen. І хоча клініка знаходиться в невеличкому містечку Німеччини, рівень медичного забезпечення охоплює різні рівні та напрямки діагностично-лікувального процесу: психіатричний, психотерапевтичний, психосоматичний, психофармакологічний, ерготерапевтичний, кінезіологічний (терапія рухом), трудотерапію, соціалізацію та тренування праксису, методики релаксації, метакогнітивний тренінг тощо.
При розмові з лікарем-психологом, незважаючи на досить високий рівень лікування пацієнтів, наявність команди професійних фахівців, чудового розташування та добре оснащених корпусів, були виявленні і проблемні питання. Наприклад, високотехнологічні методи корекції (rTMS, BrainAvatar-Neurofeedback) мають клініки вищого рівня, а в психотерапевтичному процесі при веденні пацієнтів з України присутній мовний барʼєр, який зовсім не сприяє процесу зцілення.
Приємно було відчути відкритість персоналу клініки та бажання обміну знаннями, досвідом, а також - оцінити вірні орієнтири та потужні можливості команди Нодусу в цих напрямках!



Останнi статтi

Блогери

Олена Федорівна Майданник
Психоневролог (психіатр), лікар ФРМ, кандидат медичних наук, заступник директора-медичний директор


Олександр Васильович Кулик
Заслужений лікар України, доктор медичних наук, нейрохірург вищої категорії, лікар функціональної діагностики, лікар ФРМ, директор центру

Категорії
Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!