Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи
Репортаж відомої французької журналістки Emmanuelle CHAZE про нейрореабілітацію тяжкопоранених захисників України в нашій клініці NODUS!

Репортаж відомої французької журналістки Emmanuelle CHAZE про нейрореабілітацію тяжкопоранених захисників України в нашій клініці NODUS!

30 Березня 2024

Сьогодні на OUEST-FRANCE вийшов великий репортаж відомої французької журналістки Emmanuelle CHAZE про нейрореабілітацію тяжкопоранених захисників України в нашій клініці NODUS!
Наш досвід, наша праця і результати продовжують цікавити міжнародну спільноту, оскільки майже 10 років в рамках власного проекту ми доводимо перспективність відновлення найтяжчих, коли «неможливе - можливо». Українська історія надихає!

Детальніше за посиланням:
https://www.ouest-france.fr/.../brovary-112a1d0c-ec0f...

З великою вдячністю всім партнерам, що ці 10 років допомагаєте вести єдиний такий в Україні тривалий і один із найскладніших у всіх сенсах медично-соціальний проект відновного лікування та інтенсивної технологічної нейрореабілітації поранених з тяжкими ушкодженнями центральної та периферичної нервової системи.

Чому я обʼєктивно стверджую, що найскладніший, бо: тяжкопоранені нейропацієнти з неблагоприємними прогнозами, після тяжкої ЧМТ, Коми, або високими спинальними травмами, або в поєднанні з поліструктурними додатковими ушкодженнями інших ділянок тіла, коли одна кінцівка ампутована, а інша нефункціональна, часто ускладненими різними за тяжкістю гнійносептичними станами, дефектами кісток і тканин, глибокими пролежнями, які потребують мінімум 3-6 місяців безперервних медично-реабілітаційних заходів високої інтенсивності (6-8 годин на день) з використанням технологій, а також проміжних нейрохірургічних реконструкцій і хірургічних корекцій.

Дякую всім, хто розуміє це і всім, хто бере в цьому участь!


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!