Будь - яке мистецтво є наслідуванням природи

НЕМОЖЛИВЕ-МОЖЛИВЕ

27 Січня 2024

Девʼять років (з весни 2014) власними коштами та при подальшій підтримці соціально відповідальних партнерів нашого Благодійного проекту NODUS з нейрореабілітації поранених з тяжкими ушкодженнями центральної та периферичної нервової системи, ми реалізуємо один із найскладніших у всіх сенсах медично-реабілітаційний соціальний проект!
Найскладніший, бо: тяжкопоранені нейропацієнти з неблагоприємними прогнозами, після Коми, або високими спинальними травмами, або в поєднанні з поліструктурними додатковими ушкодженнями інших ділянок тіла, коли одна кінцівка ампутована, а інша нефункціональна, часто ускладненими різними за тяжкістю гнійносептичними станами, дефектами кісток і тканин, глибокими пролежнями, які потребують мінімум 3-6 місяців безперервних медично-реабілітаційних заходів високої інтенсивності (6-8 годин на день) з використанням технологій, а також проміжних нейрохірургічних реконструкцій і хірургічних корекцій.
Уявляєте організацію і ресурсність цього процесу?
Нажаль, мені за 22 роки діяльності саме в цій сфері так і не відома подібна систематична комбінаторика в стінах жодної з спеціалізованих установ приватного чи державного сектору нашої країни!
Мати наміри чи говорити на загал - одне, а зробити і ще більше - досягти потрібного результату - це зовсім інше.
Так само нажаль, люди приходять до розуміння моїх слів і цієї ситуації тільки тоді, коли це торкається їх напряму. До того часу - це десь там, далеко, щось незрозуміле і небувале, або ще краще: «он дивися - і ті, і он ті роблять те ж саме»
Тому 9 років нам так критично тяжко - як кажуть: «НЕ медійна НЕ популярна НЕ хайпова тема, «мало естетики для піару»!
Однак, ми всеодно «Лупаємо сею скалу!»
Лупаємо і я глибоко вдячний за цей шлях однодумцям з компаній ЕПАМ Україна, Джепен Табако Україна, Імперіал Табако, Арма Моторс, КиївГума, Svitla systems - в житті кожного з 477 бійців, які повернулися до активного життя, які знову повернулися на фронт боронити Україну - Ваш внесок!
Трошки про це все в сюжеті нижче…

Долучайтеся до нас!
Хтось купує дрони, одяг та пікапи, а ми повертаємо в стрій воїнів - найцінніше - людей Перемоги!


EPAM Ukraine
Imperial Tobacco Ukraine / Kiev Tobacco Factory
Arma Motors
ТОВ "Київгума"
Svitla Systems

Tanya Goncharova
Телеканал "Рада"


Донині в Нодусі діє Благодійний проект реабілітаційного лікування поранених в зоні АТО військовослужбовців та добровольців
Постковідна
нейропсихологічна реабілітація
УВАГА!
Відвідувачам та пацієнтам!